Finans og økonomi forståelig for alle

Finansfeen ønsker å veilede små bedrifter til å finne en bedre måte å håndtere økonomifunksjonen sin på, da dette vil smitte positivt over på livet man har utenfor faktura, rapporteringsplikter og reiseregninger.

Hvilke tjenester skal man outsource, og hvilken minimumskompetanse er det helt kritisk at selskapet innehar for å sikre økonomisk trygghet, solid likviditet og forståelse for hvor lønnsomt selskapet er (og kan bli)?

Finansfeen ønsker å skape en helhetlig, rimelig løsning for små bedrifter der man sammen kartlegger behovet for kunnskap basert på selskapets nåværende kompetanseprofil, sektor og ambisjonsnivå. Da kostnad ofte er et stort hinder for små selskap, har Finansfeen en ny og unik modell basert på en kombinasjon av 1-1, gruppecoaching og spesialiserte nettkursmoduler.

MIN TILNÆRMING

"Det har jeg aldri gjort før, så det klarer jeg helt sikkert"

PIPPI LANGSTRØMPE

Alt kan læres. Har du en liten bedrift, så er det veldig lurt å kunne noen grunnleggende ting om regnskapsføring, årsrapportering, likviditet, merverdiavgift og bankavstemming. Du behøver nødvendigvis ikke være en ekspert, men det lønner seg å vite hva man skal være klar over og man skal fokusere kreftene for å få mest mulig verdi av minst mulig innsats. Det er dyrt og risikabelt å sette ut alle funksjoner. Du kan få en regnskapsfører til å føre regnskapet ditt, men forstår duhvorfor det ser ut som det går så det griner mens du ikke har penger på konto til å betale regningene dine?

Hvis man vil gjøre noe, så klarer man det. Helt sikkert. Noen ganger behøver man bare litt hjelp for å vite hvor man skal starte (og litt tryllestøv).

TJENESTER

1:1 Coaching

Jeg har hjulpet store og små bedrifter fra forskjellige bransjer få på plass nye rutiner og forståelse for å effektivisere sin økonomifunksjonen slik at de har bedre kontroll, økt lønnsomhet og bruker mindre tid på oppgavene. Dette kan være en kombinasjon og personlig oppfølging og online moduler for at dette skal bli mest mulig kostnadseffektivt for deg og din bedrift.

Konsulenttjenester/Management for Hire

Jeg har flere års erfaring som konsulent og har vært CFO/Controller for Hire. Ved behov for en ekstra ressurs i perioder med permisjoner eller rekruttering kan jeg steppe inn. Jeg kan også bidra dersom dere har spesifikke prosjekter innen endring/effektivisering av systemer, opplæring og utarbeidelse av nye rutinebeskrivelser.

Fellesskap

Selv om man kan føle seg alene som grunder eller eiere av en liten bedrift, så er man i samme båt som veldig mange andre! Følg meg på Instagram og Facebook, og bli invitert til nyttige webinarer og Facebook-gruppe for å dele erfaringer og stille spørsmål.

Interaktive digitale kurs

2023 lanserer jeg kurs for deg som om har et ENK eller et lite AS, kanskje med deg selv som eneste ansatte eller med et lite team.
Du vil lære HVA du må kunne og HVORDAN du skal få på plass gode rutiner som gjør deg trygg!


Christine har siden våren 2022 hjulpet meg med automatisering og forenkling av mine rutiner. Hennes kunnskap og veldig gode service har bidratt til at jeg har fått bedre oversikt, føler meg tryggere og ikke minst få det unna på halvparten av tiden!

- LINN THERESE OLAFSEN, STALL NOR

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrev dersom du ønsker å holdes informert om kurs, webinarer eller få tips og triks som kan hjelpe deg og din bedrift;

FREE DOWNLOAD

Headline that hooks people in, gets them excited and makes them want to sign up.

© Copyright 2022 Finansfeen